Contact

Wat doen we? oud

We behalen samen de mooiste resultaten

????

Wat doen we?

Ons doel is om organisaties verder te helpen bij de realisatie van hun ambities. Naast een goede analyse en het geven van het juiste advies over de aanpak, richten wij ons vooral op de implementatie en realisatie. Samen met onze klanten vertalen wij plannen naar executie en zorgen we ervoor dat we concrete verbeterstappen zetten. Van strategie naar operatie. Van plan tot realisatie.

[originele tekst van dienstenpagina heeft nog een tweede alinea]

Why

Programma’s en projecten

Wij richten ons op programma’s en projecten. Die gaan met name over digitalisering, implementatie wet&regelgeving en performance verbetering. In die projecten leveren wij de hoogwaardig gekwalificeerde consultants, die zich bezig houden met analyse, advies en implementatie binnen projecten.

Andere tegels ipv bedrijfslogo’s op projectenpagina?

Onze projecten

How

WON model

Sinds de start van FTE in 2006, werken we met ons ondernemerschapsmodel. Meteen was duidelijk dat wij als ondernemer, graag werken met ondernemende collega’s. FTE’ers die het leuk vinden om initiatief te nemen, ondernemend te zijn bij opdrachtgevers en bij FTE. Die in zichzelf investeren, bereid zijn om samen met ons een gering risico te nemen en daar ook de vruchten van willen plukken. Ons werkondernemersmodel was dan ook snel geboren.

WON pagina nog maken (zoals Missie Visie pagina qua opmaak?)

Meer over het WON model

Geschiedenis

Wat bieden we?

Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben. Tekst over de rollen en niveaus die we hebben.

Waar willen we evt. naar door linken? Werken bij?

?????

What

Voor wie werken we?

Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we? Tekst over de opdrachtgevers, voor wie werken we?

Logo banner toevoegen/ laten maken?  (toestemming nodig van onze opdrachtgevers)

-

Wij zijn Business Imrovers!

Bij FTE zijn wij allemaal business improver. En als business improver hebben we altijd de intrinsieke wens om te verbeteren. We stellen ons nieuwsgierig op en zijn altijd benieuwd naar de vraag achter de vraag. Als business improver willen we de context weten van iedere situatie en willen we begrijpen waarom we doen wat we doen.

Door deze (werk)mentaliteit en nieuwsgierigheid zijn we in staat om de issues en behoeften van onze opdrachtgevers echt te begrijpen en hier op te anticiperen. We werken projectmatig en datagedreven en hebben we een duidelijke salesstrategie. Zo realiseren wij iedere dag weer de ambities van onze opdrachtgevers, van FTE én onszelf.

Tekst (origineel is langer) uit ‘welkom bij FTE boekje’

Wat verwachten we van een BI?

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.